Inge van den Hoven Fotografie

Laatst bijgewerkt 5-08-2023.

Per 1februari 2023 is Inge van den Hoven Fotografie gestopt.

De tentoonstellingen, kunstbeurzen en de verkoop van kunst van Inge van den Hoven gaan gewoon door. Voor meer info: zie CV op deze website.

Kijkt u ook eens op https://kunstenplein.nl. U vindt daar een prachtig aanbod te koop van beeldende kunst van Inge van den Hoven. Interesse? Stuur een mail en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht.

info

info@ingevandenhoven.com

 

 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Dupho gedeponeerd bij de Rechtbank Amsterdam onder nummer 6/2022  zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen een Fotograaf en een Wederpartij, inclusief offertes, opdrachtbevestigingen en mondelinge of schriftelijke overeenkomsten, ook na het beëindigen van een overeenkomst, tenzij partijen schriftelijk en uitdrukkelijk van deze voorwaarden zijn afgeweken.

© DuPho februari 2022

 

 

Privacybeleid

Dit is de website van Inge van den Hoven ) Fotografie gevestigd aan de IJssellaan 23-1 te Arnhem.

Bij een bezoek aan deze website worden uw gegevens niet opgeslagen en worden geen cookies gebruikt. Informatie wordt alleen toegestuurd  als u daar uitdrukkelijk om hebt gevraagd.

Maakt u gebruik van het e-mailadres ingevandenhoven@tiscali.nl dan worden de door u ingevoerde gegevens opgeslagen in een systeem dat alleen vanuit het kantoor Inge van den Hoven ) Fotografie kan worden beheerd. U kunt de gegevens te allen tijde inzien en op verzoek laten aanpassen of laten wissen door de verantwoordelijke van het privacybeleid van Inge van den Hoven ) Fotografie. Het betreft hier alleen de gegevens van (eventuele) cliënen. Op andere verzoeken waar wij zelf niet nadrukkelijk om gevraagd hebben via dit mail-adres zoals sollicitaties en reclames wordt niet gereageerd en deze gegevens worden meteen gewist. 

Voor diensten en leveringen hanteert Inge van den Hoven ) Fotografie de richtlijnen van mei 2018 van Dupho met enkele wijzigingen. 

Heeft u vragen over het privacybeleid van Inge van den Hoven ) Fotografie dan kunt u gebruik maken van het e-mail adres info@ingevandenhoven.com. Dan wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. 

Slideshow Copyright