Inge van den Hoven Fotografie

Tarieven

Fotografie op locatie: € 128,00  exclusief btw per uur.

. inclusief gebruik digitale camera en lens.

Tijdsberekening: minimaal 1 uur en verder afgerond per kwartier.

 

Voorrijkosten vanaf Arnhem:

 

Digitale fotobewerking: € 98,00 exclusief btw per uur.

Tijdsberekening: afgerond per kwartier.

 

Fotoproducten en producten van illustraties van Inge van den Hoven ) Fotografie verkrijgbaar in de detailhandel: vastgestelde prijzen.

De verzendkosten van een materiële levering zijn voor rekening van de Wederpartij.

 

Tariefwijzigingen zijn onder voorbehoud. Laatst bijgewerkt 1-03-2020.

 

info

Vraag naar de mogelijkheden voor specifieke foto-opdrachten en belichtingen. Prijs op basis van offerte. 

info@ingevandenhoven.com

 

 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Dupho gedeponeerd bij de Rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016 zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen een Fotograaf en een Wederpartij, inclusief offertes, opdrachtbevestigingen en mondelinge of schriftelijke overeenkomsten, ook na het beëindigen van een overeenkomst, tenzij partijen schriftelijk en uitdrukkelijk van deze voorwaarden zijn afgeweken.

© DuPho. Augustus 2016

 

 

Privacybeleid

Dit is de website van Inge van den Hoven ) Fotografie gevestigd aan de IJssellaan 23-1 te Arnhem.

Bij een bezoek aan deze website worden uw gegevens niet opgeslagen en worden geen cookies gebruikt. Informatie wordt allen toegestuurd  als u daar uitdrukkelijk om hebt gevraagd.

Maakt u gebruik van het e-mailadres info@ingevandenhoven.com dan worden de door u ingevoerde gegevens opgeslagen in een systeem dat alleen vanuit het kantoor Inge van den Hoven ) Fotografie kan worden beheerd. U kunt de gegevens te allen tijde inzien en op verzoek laten aanpassen of laten wissen door de verantwoordelijke van het privacybeleid van Inge van den Hoven ) Fotografie. Het betreft hier alleen de gegevens van (eventuele) cliënen. Op andere verzoeken waar wij zelf niet nadrukkelijk om gevraagd hebben via dit mail-adres zoals sollicitaties en reclames wordt niet gereageerd en deze gegevens worden meteen gewist. 

Voor diensten en leveringen hanteert Inge van den Hoven ) Fotografie als richtlijn het privacybeleid van mei 2018 van Dupho met enkele wijzigingen. 

Heeft u vragen over het privacybeleid van Inge van den Hoven ) Fotografie dan kunt u gebruik maken van het e-mail adres info@ingevandenhoven.com. Dan wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. 

Slideshow Copyright